фото:  Стела Николова, фейсбукОбщинската съветничка Стела Николова ползва фейсбук, за

...
фото:  Стела Николова, фейсбукОбщинската съветничка Стела Николова ползва фейсбук, за
Коментари Харесай

Машините за билети във Варна гълтат парите на хората

фото:  Стела Николова, фейсбук

Общинската съветничка Стела Николова употребява фейсбук, с цел да покаже проблем, на който се е натъкнала в последните дни. Става дума за машините за билети в градския превоз във Варна. Ето какво споделя Николова в персоналния си профил:

Една вест ни посрещна през новата година, че към този момент ще употребяваме машините за закупуване на билети в рейсовете.

И ето през вчерашния ден качвам се аз в рейс номер 148 и пущам в машината 10 лева Тя мисли към 30 секунди, пусна ми билет, след това отново малко мисли, и ми върна ресто от 2 лева

Контрольорката, която за моя наслада беше в рейса, тъй като водачите не се занимават с проблеми с билетната система, се обади в ТАСРУД/ общинското дружество, което дава отговор за машините/ и от там ме уведомиха, че мога да отида да си взема невърнатото от машината ресто в Стоматологията на 6 етаж. Контрольорката ме осведоми, че не съм първи карък в клетата Варна, а имало и други такива случаи. А аз и зададох риторичния въпрос, в случай че вървим да си търсим рестото в Стоматологията, по кое време ще работим.

Та по този начин, уважаеми варненци, с цел да не ви се постанова да ходите до Стоматологията за ресто, добре е да имате тъкмо 1 лева, когато се качвате в градския превоз.

А аз ще отида в Стоматологията не, с цел да си прибера рестото, а да се срещна с шефа на ТАСРУД за някои разяснения и решения!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР